Bemutatkozás

Cédrus Piac Vásárcsarnok

Piacunkról

2005 márciusában nyílt meg a vásárlóközönség előtt a döntően magyar élelmiszereket kínáló Cédrus vásárcsarnok és piac. A vásárlók gyalogosan öt bejáraton át közelíthetik meg a vásárcsarnok több belső utcás terét.

Az épület földszintjén élelmiszerüzletek találhatóak. Ezeket egészítik ki a virágot, háztartási vegyiárut, valamint konyha- és lakásfelszerelést forgalmazó üzletek, és a különféle lakossági szolgáltatások, a melegkonyhás étkezdék és a lángossütő.

Az épület nyitva tartásától függetlenül működik a városi autóbusz-pályaudvar felőli főlépcsőről nyíló földszinti eszpresszó és söröző. Az épület közepén lévő fedett átrium csarnokban működik a termelői piac. A 73 termelői elárusítóhelyen a hazai őstermelők és kiskereskedők kínálják széles áruválasztékukat.

A mozgólépcsővel is megközelíthető emeleti szinten további kereskedelmi üzletek, lakossági szolgáltatások és vendéglátó egységek helyezkednek el. Összességében a földszinten 72, az emeleten 18 önálló üzlethelyiséggel várják a vásárlókat a kereskedők és a szolgáltató vállalkozások a télen-nyáron temperált vásárcsarnokban.

null

Naprakész információk

Weboldalunkon üzleteink legfrissebb ajánlatairól, információiról értesülhet.
null

Széles termékválaszték

Weboldalunkon üzleteink legfrissebb ajánlatairól, információiról értesülhet.
null

Akciók és kedvező árak

Piacunk területén kedvező árakkal találkozhat, folyamatosak az akciók.

Címünk: CÉDRUS Vásárcsarnok és Piac, Budapest, X. kerület, Fehér út 3

A megújult Cédrus Piac elsôsorban a kiskereskedôk és a magyar termelôk
számára teremt megjelenési lehetôséget.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hívjon minket, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Nálunk minden nap friss termékeket talál standjainkon!